Lidmaatschap

Wat leuk dat u overweegt lid te worden van onze vereniging! 

Uiteraard hoeft u niet gelijk lid te worden, om te mogen proeven van wat onze vereniging te bieden heeft. U mag twee keer komen 'proefdraaien', alvorens u de knoop mag doorhakken.

 

Indien u interesse heeft om een keer te komen kijken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Kosten zijn 3 euro per gezin, per maand, oftwel 36 euro op jaarbasis, welke elk kwartaal middels een machtiging wordt afgeschreven. Deze bijdrage wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het bekostigen van de huur van de locatie van onze bijeenkomsten.

Voor de verschillende activiteiten die georganiseerd worden op de dag zelf, vragen we vaak een vrijwillige bijdrage. 

 

Lidmaatschap levert ook enkele voordelen op. Zo krijgen leden korting op onze lezingen en hebben zij toegang tot onze boekenkrat, waar de nieuwste titels over hoogbegaafdheid in te vinden zijn. Tegen een borg, mogen deze ook mee naar huis worden genomen.

Vereniging van én voor hoogbegaafden

Om onze vereniging levend te houden, zouden we u als lid ook willen vragen om zich minstens eens per jaar als vrijwilliger in te zetten bij een van onze activiteiten. Dat kan de Spellenmiddag zijn, maar uiteraard ook bij de organisatie van ons jaarlijks Gezinsuitje. Heeft u een voorkeur? Neem dan contact op met het verantwoordelijke team (mailadressen terug te vinden in de submenu's). We zijn u bij voorbaat erg dankbaar voor uw tijd en inzet, ook namens onze leden.

Uw bijdrage is van groot belang voor het voortbestaan van onze vereniging. 

Download
Inschrijfformuilier
Formulier voor aanmelding van lidmaatschap. Tevens machtiging voor het betalen van de maandelijkse contributie.
20171009 Inschrijving en machtiging inca
Adobe Acrobat document 197.5 KB