Festival van Talent 30 maart 2019

Het Festival wordt meestal georganiseerd op een zaterdag in het voorjaar in Eindhoven en is een dag met een heel divers aanbod voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen, ouders, leerkrachten, coaches, orthopedagogen, psychologen, IBers… kortom voor iedereen die met hoogbegaafdheid te maken heeft.

Stel je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, bekijk die nieuwste materialen, laat je voorlichten over diverse cursussen en opleidingen. Het Festival is dé plek om te netwerken: er ontstaan elk jaar nieuwe ideeën vanuit de ontmoetingen.

 

Voor kinderen is het B-gebouw gereserveerd met allerlei activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen. Bij veel van deze activiteiten is geen ouderbegeleiding nodig. Je kunt dan, na overleg met degene waar je kind is,  zelf naar een workshop gaan.

 

Gasten hoeven zich niet aan te melden van tevoren. Op de dag zelf betaal je 2,50 (vanaf 3 jaar) voor de entree.

 

Aanbieders willen soms dat je je van tevoren aanmeldt bij hen voor een workshop. Ze hebben de aanmeldprocedure dan in hun tekst bij ‘activiteiten’ opgenomen. Als er niets staat, kan je gewoon aanschuiven. (Bron: Festival van Talent)

 

Voor meer informatie, klik hier voor de site van het Festival van Talent zelf.